De locatie

Midden in de populaire wijk De Volgerlanden in Hendrik-Ido-Ambacht wordt het nieuwbouwproject HENDRIQUE gerealiseerd.

Hendrik-Ido-Ambacht

Hendrik-Ido-Ambacht is een actieve Gemeente waar genoeg te beleven is. Het dorp is gelegen tussen de rivieren de Waal en de Noord en heeft een groen karakter. De vele mooie parken zoals het Sophiapark, Sandelingen-Ambacht en Burgermeester Bax park bieden jong en oud een plek om elkaar te ontmoeten. Vergeet ook het alom bekende perenlaantje niet!

Als we het dan over ontmoetingen hebben, is de horeca ook goed vertegenwoordigd. Winkelen kan in het winkelcentrum De Schoof. Met 50 winkels is er een breed scala aan producten en diensten te vinden. Met een perfecte ligging langs de A15 en A16 sta je binnen mum van tijd in de omliggende steden zoals Dordrecht en Rotterdam. Ook met het openbaar vervoer is de Volgerlanden goed te bereiken.

De Volgerlanden

De Volgerlanden is een nieuwbouwwijk aan de rand van Hendrik-Ido-Ambacht en aansluitend aan Zwijndrecht. De wijk heeft een eigen winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast is er scholencluster met diverse scholen en kinderopvang “Ambacht” met een crèche en peuterspeelzaal. Ook voor gezondheidszorg hoef je de wijk niet uit. Kortom, alle voorzieningen voor het hele gezin zijn binnen handbereik. Doordat het éénrichtingsverkeer en de woonerven heeft de wijk een autoluw karakter. Een plek waar de kinderen met plezier groot worden, buurtvriendjes kunnen maken en dat met een dorps karakter. We zien dan ook dat er veel stellen de stad verlaten en deze wijk kiezen om een gezin te stichten.

HENDRIQUE

HENDRIQUE is ruim opgezet. Overal een fijne, brede stoep waar heerlijk op gespeeld kan worden. De grasperkjes en de bomen zorgen voor een groene uitstraling. De voortuinen nodigen uit om een bankje en tafeltje neer te zetten. Het enige dat dan nog mist is een grote kan limonade en wat snoepjes om de buurtkinderen blij te maken.

STYLE IS A
WAY TO SAY
WHO YOU ARE
WITHOUT
HAVING TO SPEAK

Outline

© Hendrique